Ahmet BİLGİN  
 
  Fikir Kösesi
  Tüm Yazilar
  Tüm Siirler
 
  Ahmet BİLGİN
  Ahmet BİLGİN yakında yazıları ile burada
  Yazinin Devami »
 
  Kim doğru söylüyor?
  Geçtiğimiz günlerde bolu kamuoyuna bomba gibi düşen haber vardı? Bolu merkez mahalleleri ve Akpınar Mahallesi muhtarının basın toplantısını gördük duyduk okuduk: Bolu içme suyunda %50’nin üzerinde ars
  Yazinin Devami »
 
  Kriz teğet mi geçti
  Kriz teğet geçti. Ancak nereden nasıl teğet geçtiğinde pek belli değil. Teğet ne demek bir öğrenelim eski tabirle bir yerden geçerken bir birilerine sürtünmek ve ya yanından geçmektedir gibi.
  Yazinin Devami »
 
  GAZETELERİ OKUMAYACAĞIM TV SEYRETMİYECEĞİM
  GAZETELERİ OKUMAYACAĞIM TV SEYRETMİYECEĞİM Bir günün yorgunluğunu üzerimizden atmak için akşam eve geliyoruz evde çocuklar yemek, sohbet derken yatma zamanı gelir ya
  Yazinin Devami »
 
 
 
C.H.P.tisinde Kongreler gelir geçer.
Fikir Kösesi Köse Yazilari

 C.H.P.TİSİN, DE Kongreler gelir geçer.

C.H.P Kongreler geçerken iz bırakır, mı? Bırakamaz, mı? Düşünmek lazım 21 Nisan 2012 yılı kültür müdürlüğünde cumartesi günü CHP kon geresi gerçekleşti. Bence 1990 lara dönüş var gibi geldi.

      Salonda gençlerimiz beş parmağın biri kadardı bayanlarımız da beş parmağın biri kadardılar genç kızlarımız yok denecek kadar az olduğu gözüküyordu içimden şu düşünceler geçti, acaba davet edilmediler, mi bana üye olarak davet mesajı geldi çok iyi biliyorum. Eski il başkanımız Mehmet karakaş oğlu mutlak davet edilsinler diye talimat vermiştir. Ancak davete icabet eden çok az üye olmuştur.

     4 yüz kişilik kültür müdürlüğü salonu boş görüntüsü veriyordu hep yaşlı üyeler vardı, Ankara’dan Muharrem İNCE, Ali SERİNDAĞ, ESKİ sekreterlerden Adnan KESKİN, UMUT ORANVARDI. Galiba üyelerin tamamına ve halka duyurulmadılar ben dahi SALONDA geldiklerini gördüm.

     Sayın CHP li yönetimler şunu asla unutmamalılar partimize son seçimlerde bolu halkı 36 bin oy vermiş iken kayıtlı üyeniz 2 bin kadardır üye olmayanlarla veya üye olanlarla la son kongreye kadar kaç kez toplantılar düzenlediniz? Ben bilmiyorum hiç toplantılar yapıldığını neden toplantılar düzenlemiyorsunuz? korkunun ecele faydası yoktur ata sözünü unutmamalıydınız.

        Son genel seçimlerde zor da olsa bir milletvekili çıkarttık kendimizi hayal dünyasında görmeyelim Yakında yerel seçimler var salonda son seçilen bolu milletvekilinin gölgesi düşmüştür yönetimlerin oluşumlarına karışmamalıydı? Peki, bizler demeyecek, miyiz sayın vekilim hadi seçimleri de kazan? ne olacak?

         Doğru olan bir şeyde görülmüştür ki blok listeyle değil çarşaf liselerle seçime gidilmiştir acaba CHP tisine demokrasimi geliyor inşallah böyle kalır ancak anahtar listelerle yönetime girenler başarılı olacaklarından eminim?.

    C.H.P TİSİNDE son kongrede alışılmışın dışında çalışkan bir bayan arkadaşımız il başkanı olarak zorda olsa bir oy farkla seçimi kazanabilmiştir tebrik ediyorum seçilen yönetimler yaş ortalaması kaç bilmiyorum seçilen il başkanına ve ekibine başarışlı çalışmalar dilerim. C.H P TİSİ KONGERESİNDE SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ TANJU ÖZCAN İZ BIRAKMIŞTIR.

                                                 Saygılarımla AHMET BİLGİN.             TEL- 0546 299 87 70 

 
Yazi ile ilgili tüm sorumluluk yazarlarımıza aittir!!!
Eklenme Tarihi: 26.4.2012
 
 
geri dön
Haberler
sayfa basi
Haberler
tüm yazilar
Haberler
yazdir
Haberler
tavsiye et
 
Ahmet BİLGİN C.H.P.tisinde Kongreler gelir geçer.
Ahmet BİLGİN RAMAZAN AYI BÖYLE GEÇTİ
Ahmet BİLGİN GAZETELERİ OKUMAYACAĞIM TV SEYRETMİYECEĞİM
Hakan ERBAŞ SURET
Hakan ERBAŞ GARDAŞ
Hakan ERBAŞ KUDRET DOĞUYOR
Ahmet BİLGİN Kriz teğet mi geçti
Ahmet BİLGİN Kim doğru söylüyor?
Ahmet BİLGİN Ahmet BİLGİN
Emine ÇAKIR Farkındayız ama uyuyoruz…
Emine ÇAKIR Ateş Sadece Düştüğü Yeri Yakıyor Anlaşılan…
Reyhan Funda ATAT KAÇIŞ YOK!!!
Reyhan Funda ATAT PERVANE OLMAK MIYDI YOKSA MUM OLMAK MIYDI AŞK?
Taşkın Önel Kitap Okumaları
Nihal KARALURT SADECE APTALLAR SEKİZ SAAT UYUR
Nihal KARALURT Kış Geldi
Yaziya Yorum Birakin
 
SON EKLENEN YAZILAR
 
tüm yazilar
 
   
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi