Ahmet BİLGİN  
 
  Fikir Kösesi
  Tüm Yazilar
  Tüm Siirler
 
  Ahmet BİLGİN
  Ahmet BİLGİN yakında yazıları ile burada
  Yazinin Devami »
 
  Kim doğru söylüyor?
  Geçtiğimiz günlerde bolu kamuoyuna bomba gibi düşen haber vardı? Bolu merkez mahalleleri ve Akpınar Mahallesi muhtarının basın toplantısını gördük duyduk okuduk: Bolu içme suyunda %50’nin üzerinde ars
  Yazinin Devami »
 
  Kriz teğet mi geçti
  Kriz teğet geçti. Ancak nereden nasıl teğet geçtiğinde pek belli değil. Teğet ne demek bir öğrenelim eski tabirle bir yerden geçerken bir birilerine sürtünmek ve ya yanından geçmektedir gibi.
  Yazinin Devami »
 
  GAZETELERİ OKUMAYACAĞIM TV SEYRETMİYECEĞİM
  GAZETELERİ OKUMAYACAĞIM TV SEYRETMİYECEĞİM Bir günün yorgunluğunu üzerimizden atmak için akşam eve geliyoruz evde çocuklar yemek, sohbet derken yatma zamanı gelir ya
  Yazinin Devami »
 
 
 
Kim doğru söylüyor?
Fikir Kösesi Köse Yazilari

            Geçtiğimiz günlerde bolu kamuoyuna bomba gibi düşen haber vardı? Bolu merkez mahalleleri ve Akpınar Mahallesi muhtarının basın toplantısını gördük duyduk okuduk: Bolu içme suyunda %50’nin üzerinde arsenik içeren kanser mikrobu virüs olduğunu söyledi ve ilgili kurumun raporu olduğundan bahsetmişti. Acaba doğrumuydu?

          Tabi ki su işiyle ilgilenen Sağlık Müdürlüğü ve Bolu belediyesinden çıt yok derken,
         Sayın valimiz çıktı basının karşısına, Bolu da kullanılan içme suyunda hiçbir şey yok arsenik içermiyor diyerek içilmesinde ve kullanılmasında sakınca yoktur dedi.
 Derin bir oh çekmiştik yarabbi demiştik rahatlamıştık ki CHP Belediye başkan adayı nın açıklaması çıktı karşımıza. Bolu içme suyunda arsenik olduğunun açıklayan raporu olduğunu duydum. Ancak elimize geçmedi diyordu.
         Tekrar Abant İzzet Baysal Üniversitesi devreye girerek basın açıklamasında Bolu da ki kullanılan suyun %60 üzerinde arsenik olduğunu açık seçik söyledi ve ekleyerek arseniğin nasıl oluştuğunu anlattı.
             Bildiğime göre Bolu’nun suyunun bir bölümü Demirciler Köyünden gelir, bir bölümü de Kara Dere tarafından gelir Uğur Mumcu’nun yanında ki pompalama istasyonuna ulaşır oradan da pompalanmak üzere Hisar tepesindeki depoya doldurulur. Oradan şehrimize dağıtımı olur asıl konu bu suyun yetmediği bilindiği için şehrimizin bazı bölümlerinden ana depoya yer altından su çekilerek pompalanır. Asıl sorunda burada? ,
            A.İ.B.Ü. Üniversitenin anlattığına göre ÜNÜVERİSTE FEN BİLİMLERİ diyor ki yer altından çekilen sular belli metreyi gerçeceği için arsenik olur onu da kimse engelleyemez, birde yer altından çekilen suların ilerideki günlerde TOPRAĞIN ALTI BOŞLATILDIĞI İÇİN Toprak çökmeleri olacak diyordu bölge deprem bölgesi ileriki yılarda olacak güçlü bir depremde Bolu’nun yarısının yerin altına gömülmeyeceğini kimler garanti edecektir.
            Sesleniyorum orman mühendisleri sağlık müdürlüğü deprem araştırma kuruluşları ve kurumları belediyeler var olduğu söylenen şu arsenik içeren suyumuzun ve sağlımızın asıl sebebi olan raporu gün yüzüne çıkartın sizler Bolu;da asıl suçlular olursunuz..
         Buradan tekrar soruyorum.[KİM DOĞRUYU SÖYLÜYOR?]
 
Yazi ile ilgili tüm sorumluluk yazarlarımıza aittir!!!
Eklenme Tarihi: 24.1.2009
 
 
geri dön
Haberler
sayfa basi
Haberler
tüm yazilar
Haberler
yazdir
Haberler
tavsiye et
 
Ahmet BİLGİN C.H.P.tisinde Kongreler gelir geçer.
Ahmet BİLGİN RAMAZAN AYI BÖYLE GEÇTİ
Ahmet BİLGİN GAZETELERİ OKUMAYACAĞIM TV SEYRETMİYECEĞİM
Hakan ERBAŞ SURET
Hakan ERBAŞ GARDAŞ
Hakan ERBAŞ KUDRET DOĞUYOR
Ahmet BİLGİN Kriz teğet mi geçti
Ahmet BİLGİN Kim doğru söylüyor?
Ahmet BİLGİN Ahmet BİLGİN
Emine ÇAKIR Farkındayız ama uyuyoruz…
Emine ÇAKIR Ateş Sadece Düştüğü Yeri Yakıyor Anlaşılan…
Reyhan Funda ATAT KAÇIŞ YOK!!!
Reyhan Funda ATAT PERVANE OLMAK MIYDI YOKSA MUM OLMAK MIYDI AŞK?
Taşkın Önel Kitap Okumaları
Nihal KARALURT SADECE APTALLAR SEKİZ SAAT UYUR
Nihal KARALURT Kış Geldi
Yaziya Yorum Birakin
 
SON EKLENEN YAZILAR
 
tüm yazilar
 
   
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi