Ingilizce Dersler Ingilizce Dersler
RehberBolu Hakkında
 
Milletvekilleri
*****
sonraki

BOLU 23. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİMİZ

 

Yüksel COŞKUNYÜREK

Bolu 23. dönem Milletvekili Yüksel COŞKUNYÜREK

15 Mart 1965'te Bolu Gerede'de doğdu. Babasının adı Sefer, annesinin adı Sacide'dir. Makine Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Gerkonsan AŞ'de Kalite Kontrol Mühendisi olarak görev yaptı. Gempaş Limited Şirketi'nde Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalıştı. 22. Dönem Bolu Milletvekili. İngilizce bilen Coşkunyürek, evli ve 4 çocuk babasıdır.


Fatih METİN

Bolu 23. dönem Milletvekili Fatih METİN

14 Ekim 1973'te Bolu'da doğdu. Babasının adı İsmail, annesinin adı Mehriban'dır. Avukat; Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. Boluspor Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. Metin, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Metin YILMAZ

Bolu 23. dönem Milletvekili Metin YILMAZ

21 Temmuz 1968'de Bolu'da doğdu. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Asiye'dir. Siyaset Bilimci ve Bankacı; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü bitirdi. Al Baraka Türk Özel Finans Kurumu'nda Kredi Pazarlama Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. Aynı kurumun Risk Takip ve Dış İşler bölümlerinde çalıştıktan sonra, Proje Değerlendirme Uzmanlığı görevinde bulundu. Aysel Gıda Limited Şirketi'ni kurdu ve Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. 22. Dönem Bolu Milletvekili. 23. Dönem'de Avrupa-Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi oldu. İngilizce bilen Yılmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Sakarya Rehberim Hata Raporlama: Içerikle Ilgili Bir Hata Varsa Lütfen Raporlayin!
 
geri dön
Haberler
sayfa basi
Haberler
tüm yazilar
Haberler
yazdir
Haberler
tavsiye et
izlenme: 1327 
Rehbere Yorum Birakin
REHBERDEKI KATEGORILER
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi