Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Seçimin Nabzı www.boluweb.com | Paylas
27.4.2011 08:30:07
Seçimin Nabzı

 12 Haziran Genel Seçimleri'ne 45 gün kaldı. Siyasi partiler, milletvekili adayları hem genel merkez düzeyinde, hem de yerel örgütleri ile harıl harıl çalışıyorlar. Kampanyalar, propaganda faaliyetleri giderek hız kazanıyor. Siyasi partilerin seçim kampanyalarını sivil toplum örgütlerinin, sendikaların, odaların milletvekili adaylarından, siyasi partilerden beklentilerini sizlerle paylaşacağız.

Seçmenin eğilimi nedir? Bolu'nun parlamentoya göndereceği parlamenterlerin siyasi partilere göre dağılımı nasıl yapacak? Yine Ak Parti 3-0 yapacak mı? Yoksa 2-1'lik bir sonuç mu bekleniyor Bolu'ya? 2-1 olursa 1 milletvekilliğine hangi parti daha yakın? MHP, CHP ve Ak Parti milletvekillerini bu kez birer birer mi paylaşacaklar? 
Bu soruların yanıtını arayacağız. İhtimalleri değerlendireceğiz. Seçimin nabzını Bolu Gündem'den takip edin.

CHP; BAŞKAN YILMAZ'IN OYUNA TALİP!
Seçim çalışmalarını köylerde yaptığı çalışmalarla aralıksız olarak sürdüren CHP Milletvekili Adaylarından Tanju Özcan ve Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'nun dünkü durağı Bolu Belediyesi oldu. Belediye çalışanlarını işyerlerinde ziyaret eden CHP'li milletvekili adaylarının bu seçim çalışması ziyaret esnasında, “CHP, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın oyuna da talip” yorumlamalarına neden oldu.

AK PARTİ MERKEZDE ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Ak Parti seçim çalışmaları kapsamında yaptığı köy ziyaretlerinin ardından merkezde de çalışmalara hız verdi. Önceki gün Belediye Başkan Alaaddin Yılmaz, İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Fatih Metin ve il teşkilatlarının katılımı ile Emniyet Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve Mimarlar Odası ziyaret edildi. Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, “Bizler inanıyoruz ki 13 Haziran sabahı Türkiye ve Bolu, AK Parti'nin iktidarına uyanacak ve kazanan Bolu, kazanan Türkiye olacak” şeklinde konuştu.
Seçim çalışmalarında sokaktaki vatandaşlardan olumlu mesajlar aldıklarını dile getiren Ak Parti 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun ise, “Bu seçimden de Türkiye'de ve Bolu'muzda da oyumuzu artırarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

MHP SEÇİM BÜROLARINDA HAREKETLİLİK VAR
MHP Milletvekili adayları köylerde ve merkezde esnaf ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. MHP'nin Hastane Caddesi'nde bulunan seçim bürosunda görevli Ahmet İzci, seçmenin MHP'ye bakışı konusunda açıklamalarda bulundu. MHP Milletvekili Adaylarından Murat Yapıcı'nın 18 yıl Bolu'da hekim olarak hizmet etmiş olması nedeniyle vatandaşlar tarafından oldukça yakından tanınan bir isim olduğunu ifade eden İzci, “Seçim büromuzun henüz açılışını yapmamamıza rağmen vatandaşlardan yoğun ilgi görüyoruz. Vatandaşlardan edindiğim izlenimlerden en önemlisi Murat Yapıcı ismi vatandaşın nazarında partiler üstü bir isim haline gelmiş olması. O nedenle farklı siyasi görüşteki insanlardan dahi Yapıcı isminden dolayı bu seçimde MHP lehine destek mesajları alıyoruz” diye konuştu.

GAZETECİ İMDAT ASLAN, MHP MİTİNGİNİ DEĞERLENDİRDİ 
Gazeteci yazar İmdat Aslan ise MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün Hükümet Meydanı'nda gerçekleştireceği miting hakkında açıklamada bulundu. 9 yıl sonra ilk kez MHP Genel Başkanı'nın Bolu'ya geleceğini belirten Aslan, mitingin coşkulu bir şekilde gerçekleşeceği beklentisini taşıdığını söyledi. Aslan, “Bugün gerçekleşecek mitinge ilk defa bir siyasi parti liderinin aynı il sınırları içerisinde iki ayrı noktada miting yaptığına şahit olacağız. Genel Başkanımıza Bolu'da yapacağı miting için teşekkür ediyoruz. MHP mitinginde diğer siyasi partilerin mitingleri gibi bindirme kıtalar olmayacak. Bu mitingde bence verilecek mesajlar seçmenin nazarında çok önemli olacaktır. Mevcut oylar ve Murat Yapıcı'yı seven kitlenin oyları ile MHP'nin Bolu'da en az iki milletvekili çıkaracağına inanıyoruz. MHP şu an üçüncü milletvekilini çıkarmak için çalışmalarını sürdürmektedir. MHP'nin tek başına iktidara geleceği bu seçimde Bolu MHP'ye büyük güç verecektir” dedi.

Bu haber 1745 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi