Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Mahalle muhtarları 'Dıt Kart' uygulamasını eleştirdi www.boluweb.com | Paylas
18.12.2010 09:00:51
Mahalle muhtarları 'Dıt Kart' uygulamasını eleştirdi

 AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Merkez Mahalle Muhtarları Derneği üyeleri, vatandaşların halk otobüslerindeki 'Dıt Kart' uygulamasından rahatsızlık duyduklarını söyledi.

Mustafa Şengüleç başkanlığındaki Merkez Mahalle Muhtarları Derneği üyeleri, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Dün parti binasında gerçekleşen ziyarette Ercoşkun'la bir araya gelen muhtarlar, Belediye tarafından halk otobüslerinde uygulamaya konulan 'Dıt Kart' uygulamasına eleştiri getirdi. Boluluların halk otobüslerinde zaman zaman Dıt Kart nedeniyle sorunlar yaşadıklarını belirten muhtarlar, otobüsçülerin nakit para kabul etmemelerinin vatandaşları zaman zaman mağdur bıraktığını söyledi. Mahallelilerinden aldıkları en büyük şikayetin bu olduğunu dile getiren muhtarlar, özellikle başka bölgelerden Bolu'ya gelen vatandaşların halk otobüslerinde sıkıntı çektiklerini kaydetti.
Muhtarların açıklamaları sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Ercoşkun, bu konuda suistimallerin gerçekleşebileceği düşüncesiyle böyle bir uygulamaya gidilmiş olabileceğini belirterek, konunun gerektiği takdirde belediye tarafından yeniden gözden geçirilebileceğini kaydetti.

MUHTARLARIMIZLA ORTAK HEDEFİMİZ HALKA HİZMETTİR

Ercoşkun açıklamalarının devamında, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: “Merkez Mahalle Muhtarları Derneği ile ortak amacımız milletlimize hizmet etmektir. Sizlerle yaptığımız ortak çalışmalar neticesinde vatandaşlarımıza layık hizmetleri yerine getirmekle mükellefiz. Bütün seçilmiş arkadaşlarımızla sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. İlerleyen dönemde de birlik ve bütünlük içerisinde çalışacağımızı bir kez daha belirtmek istiyoruz.”

Dernek üyeleri adına ziyarette kısa bir konuşma yapan Şengüleç ise şu ifadeleri kullandı: “Sivil Toplum Örgütleri olarak önemli olan şehrimiz ve ülkemiz adına güzel işler yapmaktır. AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun ve teşkilatına bugüne kadar sağladıkları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Önemli olan ülkeye hizmet etmektir. İstediğimiz zaman yardımlarına başvurabiliyoruz. Yerel yönetimlerimizin de çalışmalarda bizleri desteklediğini gözlemliyoruz. “

YIĞILCALILAR DERNEĞİ'NİN AK PARTİ ZİYARETİNE REFERANDUM DAMGASINI VURDU

AK Parti'ye bir diğer ziyaret ise Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin Bodur ve üyeleri gerçekleştirdi. Bodur ziyarette şu açıklamayı yaptı: “Ali Ercoşkun önderliğindeki AK Parti İl Teşkilatı üyeleri, Milletvekil-leri Yüksel Coşkun-yürek ve Fatih Metin referan-dum süreci öncesinde ve sonrasında gündeme ilişkin bizleri doğrudan bilgilendir-diler. Kendilerine Yığılcalılar adına teşekkür ederim. Bolu'nun çeşitli bölgesinde ikamet eden birçok Yığılcalı hemşerimizin olduğunu biliyorum. Kalabalık bir nüfusa sahibiz Bolu'da. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde olacağız ve ortak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

ERCOŞKUN, YIĞILCALILARA REFERANDUM DESTEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Bodur'un açıklamalarının ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ercoşkun, “Bolu'da yaşayan, üreten insanlar olarak milletvekillerimizle ve teşkilatlarımızla halkın içinde halk için neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Önümüzdeki dönemde sizlerle her türlü platformda yanınızda olduğumuzu belirtmek isteriz. Bolu'da Yığılcalı vatandaşlar ağırlıklı olarak Sağlık Mahallesi'nde yaşıyor. Ve Sağlık Mahallesi'nde referandumda yüzde 79 evet, yüzde 21 hayır çıktı. Bu Türkiye ortalamasının üzerinde bir oran. Sizlere referandum sürecinde verdiğinizden destekten dolayı teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

Bu haber 1642 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi