Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  GÖREVDEN Mİ ALINACAK? www.boluweb.com | Paylas
18.12.2010 08:59:48
GÖREVDEN Mİ ALINACAK?

 Görevden alınacağı yönündeki iddiaları yanıtlayan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Dinç, AK Parti Genel Merkezi’nin kendisiyle ilgili olarak ‘Göreve Devam’ kararı aldığını açıkladı. Teşkilat içerisinde değişiklik yapma hazırlıklarını sürdüren Dinç’in yeni dönem için mevcut ekipten 17 ismi sildiği öğrenildi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınacağı yönündeki yaygın iddialara AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Hatice Dinç yanıt verdi. Nisan 2008 tarihinden bu yana AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı görevi yapan Dinç konuyla ilgili yaptığı açıklamada, parti genel merkezinin kendisiyle ilgili olarak devam kararı verdiğini açıkladı. İddialarda yer aldığı gibi kendisine bugüne kadar görevden almayla ilgili bir bilginin gelmediğini kaydeden Dinç, “Genel merkezimizle de öyle bir problemimiz olduğunu düşünmüyorum. Ben yönetimdeki görevime devam edeceğimi düşünüyorum. Görevden alma ya da istifa gibi bir şey söz konusu değil. Sadece kadın kollarımızda çalışmalara düzenli katılamayan arkadaşlarımız ve çeşitli mazeretlerinden dolayı. Onlarda bizim için çok önemli insanlar. Kimi rahatsız, kimi yeni doğum yaptı. Bu arkadaşlarımız önümüzdeki dönemde çalışmalara katılamayacaklarını ifade ettikleri için kadın kollarımızda yeni bir yapılanmaya gideceğiz.” dedi.

“TEŞKİLATTAKİ KEMİK YAPI KORUNACAK”

Mevcut kadın kolları yönetiminin bu değişiklikten etkilenmeyeceğini ifade eden Dinç, teşkilatındaki kemik yapıyı muhafaza edeceklerini söyledi. Dinç, “Şu an ki kadın kolları yönetiminden herhangi birinde bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Mazeret bildirerek önümüzdeki dönem için parti çalışmalarına katılamayacaklarını bize ileten arkadaşlarımızın sayıları da çok fazla değil. Bu isimlerle yeniden son bir defa oturup görüşeceğim. Yine aynı görüşü paylaşıyorlarsa ona göre değerlendireceğiz. Şu an da gidecek ve yerine gelecek isimleri henüz belirlemedik.” diye konuştu.

“TEŞKİLATLARIN HİÇBİRİYLE SORUNUM YOK”

Bu tür iddiaların kafalarda soru işaretleri bırakarak, partiyi yıpratmaya yönelikte ortaya atılmış olabileceğini kaydeden Dinç, “Bu iddiaların parti içerisinden ya da teşkilatımın içerisinden çıkarıldığını da çok sanmıyorum. Çünkü hepsiyle uyum içerisinde çalışıyoruz. Arkadaşlarımızla herhangi bir problemimiz yok. Teşkilatların hiçbiriyle problemim yok. Tamamının beni desteklediğini düşünüyorum. Belediye başkanımız, il başkanımız, merkez ilçe başkanımızla benimle ilgili bir sıkıntı yaşandığını düşünmüyorum.” şeklinde konuştu.

Çünkü teşkilat değişikliğinin gündeme gelmesinin ardından kamuoyunda birtakım yanlış anlaşılmaların meydana geldiğini söyleyen Dinç, yeniden “Görevimin başındayım” diyerek, teşkilatı içerisindeki değişiklikleri yılbaşına kadar tamamlayacaklarını açıkladı.

TEŞKİLATTAKİ 17 İSİMDE DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEK İDDİASI

Dinç açıklamalarının sonunda şunları söyledi: “Milletvekilliği seçimine 6 ay kaldı ve süreç çok azaldı. Teşkilat içerisinde değişikliklerin yeni yıla kadar tamamlanmış olmasını planlıyorum. Yeni yılda yeni bir ekiple seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”
Son olarak edinilen bilgiye göre, otuz asil ve otuz yedek üyeden oluşan AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı’ndan 17 isimde değişikliğe gidileceği öğrenildi

Bu haber 1669 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi