Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Yarınlar bizim! www.boluweb.com | Paylas
19.1.2009 15:33:15
Yarınlar bizim!

Cumhuriyet Halk Partisi dün eski Nikâh salonunda düzenlenen toplantı ile 2009 Mart seçimleri öncesinde ki tüm belediye başkan adaylarını, Belediye meclis üyesi aday adaylarını ve İl genel meclis üyesi aday adaylarını Bolu Kamuoyuna tanıttı.

Hakan Karacaören
Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Bolu il başkan vekili Hüseyin Yıkılmaz Bolu’da değişimin vaktinin geldiğini söyleyerek “29 Mart akşamı Bolu halkı AKP iktidarının bitişine ve CHP iktidarının başlayışına şahit olacaktır”dedi. İlçelerin belediye başkanı, Belediye meclis üyesi aday adaylarını ve İl genel meclis üyesi aday adaylarını tanıtan Yıkılmaz Daha sonra mikrofonu CHP Bolu Belediye başkan adayı Tanju Özcana bıraktı. Partilerine yüksek müracaat ücretine rağmen büyük bir ilgi olduğunu söyleyen Özcan; “Sıralamalar Şubat ayında belli olacak, buna rağmen gerek belediye meclis üyeliklerine gerekse de İl Genel meclisi üyeliklerine büyük bir ilgi oldu, bu tablodan gurur duyuyorum” dedi. Daha sonra CHP’nin Bolu’da ki Belediye meclis üye aday adayları ile İl Genel Meclisi üyesi aday adaylarını Eski Nikâh salonunun dolduran partililere tanıtan Özcan son olarak “Kırmızı-Beyaz Değişim” adını taşıyan projelerinden bir bölümünü anlattı.
Bolu’da iktidara gelmeleri durumunda Bolu halkının ucuz ve kaliteli su kullanacağını ifade eden Özcan; Çöpe kalıcı çözüm getireceğiz, Bolu’nun ulaşımına ucuz ve nitelikli çözüm getireceğiz, Kuracağımız Boluspor koleji ile Boluspora hem gelir kazandıracağız hem de Türkiye’de örnek gösterilecek bir kulüp haline getireceğiz.”Her ev bir Atölye” projemizle insanlarımızın meslek sahibi olmalarını dolayısıyla da iş sahibi olmalarını kolaylaştıracağız, ayrıca bizim dönemimizde Bolu’da İnternetsiz hiçbir ev kalmayacak.”şeklinde konuştu. Özcan Bolunun öğrenci kenti olduğu gerçeği ile haraket ettiklerini ifade ederek “Öğrencilerimiz için geliştirdiğimiz birçok proje sırada bekliyor”dedi. Özcan projelerinin bir bölümünü açıkladıklarını vurgulayarak; “Şu anda açıklamadığım birçok proje var bunları yeri ve zamanı geldiğinde açıklayacağım” şeklinde konuştu.2004 yılında Bolu Belediyesinden çıkartılan 117 işçi adına toplantıya katılan eski belediye işçileri ise Özcana destek verdiklerini ifade ederek seçimleri CHP’nin kazanması için ellerinden gelen her türlü çabayı sarf edeceklerini söylediler.

Tanju Özcan daha sonra partilerine Bolu belediye meclis aday adaylığı ve İl Genel Meclis aday adaylığı için başvuruda bulunan aday adaylarını tanıttı.

 



 

CHP Bolu Belediye Meclis aday adayları;


 

Ahmet Seyhan, Cahit Görüş, Cem Karsu, Cemal Küsen, Durmuş Kabak, Erhan Beykoz, Ersoy Güler, Güldane Şahin, H.Ekrem Serin, H.Emel Teşurğun, hakan özmen, ismail.h. Özgüneylioğlu, İrfan Erdemir, M.Fahrettin Aksoy, Mehmet Arı, Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Meral Yaman, Mesut Velioğlu, Muhip Turan, Murat Gücüm, Naci Yörük, Nazmi Özcan, Necati Yılmaz, Nuri Ayhan, Ömer Kırıcı, Rasim Özdemir, Rıdvan Şanlı, Selim Çetin, Turgut Arslan, Tülay Ertozan, Yaşar Kabakçı, Yener Bandakçıoğlu, Murat Timur, Emine Yılmaz, Ahmet Seyhan, Ahmet Seyhan
CHP Bolu İl Genel Meclis aday adayları;
Erdal Tombak, Hakkı Fidan, İsmail Eker, Sabahattin Öztürk, Sabri Fırat, Uğur Özcan


 

Bu haber 1796 defa incelenmistir. Paylas

Kaynak:bolu olay

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi