Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Kent ölüyor AKP Seyrediyor www.boluweb.com | Paylas
19.1.2009 15:31:55
Kent ölüyor AKP Seyrediyor

Demokratik Sol Parti Bolu İl Örgütü dün düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Bolu Belediye başkan adayı İrfan Özdemiri kamuoyuna tanıttı.

Demokratik Sol Partinin yerel yönetim hizmetlerini yürütürken Anayasanın genel esaslar bölümünde belirlenen ve Cumhuriyetin temel niteliklerinin de gösterildiği ilk dört maddesini kendisine yol gösterici olarak gördüğünün altını çizen Özdemir; “Demokratik Sol parti yerel yönetim çalışmalarım yaparken - ulusal birlik- üniter devlet- tam demokrasi- ana ilkelerini kendisine yol gösterici olarak görür. Çalışmalarını yürütürken partinin dürüst yönetim, şeffaf yönetim, halkla beraber yönetim ilkelerini çok önemser. Sivil toplum öğütlerini yönetimin içine katar onların düşüncelerini önemser böylece halkı bu yönüyle de yönetimin içine dâhil eder. Yönetimler eliyle de haksız kazanç elde etmeyi asla kabul etmez ve izin de vermez. Hizmetlerini yönetirken inançlara tam saygılı davranır.”şeklinde konuştu.
Bolu’nun şu anda can çekiştiğini ifade eden Özdemir; “ Kent neredeyse ölmek üzere. Hayat belli saatlerden sonra duruyor. Demokratik Sol Parti Belediye yönetimimizde Bolu yaşayan bir kent olacak canlanacaktır.”dedi.
Bolu’nun cadde ve sokaklarında büyük bir görüntü kirliliğinin olduğuna dikkat çeken Özdemir; “Uzmanlarınca incelenerek yapılacak projeyle bu sorunda çözülecek. Kentimiz Modern ve çağdaş bir kent görünümüne kavuşturulacak. Belediyemizin sağlayacağı olanaklarla halkımızın günlük yasanımda ucuzlama, sağlanacak örneğin ulaşım ucuz ve kaliteli sunulacaktır.”biçiminde konuştu.
Demokratik Sol parti olarak yerel yönetimlerde belediye hizmetlerini yürütürken bilime büyük bir önem verdiklerinin altını çizen Özdemir; “Kentimizde adından söz ederken onur duyduğumuz Abant İzzet Baysal Üniversitesinin varlığı bu konuda bizim için çok büyük bir olanaktır. Belediye yönetimi ve üniversitenin birbirine daha çok yaklaşması ve karşılıklı hizmet değişimi için biz elimizden gelen gayreti gösterecek yani Bolu’yu üniversiteyle beraber bilimin ışığında yöneteceğiz.”dedi.
İleriki günlerde diğer hizmet projelerini Bolu Kamuoyu paylaşmaya devam edeceklerine de vurgu yapan Özdemir; “ Şu kadarını söyleyebilirim ki bizim belediye yönetimimizde halkımıza sunduğumuz hizmetler hem kaliteli hem de kusursuz olarak yapılacaktır.”biçiminde konuştu.
 

Bu haber 1481 defa incelenmistir. Paylas

Kaynak:bolu olay

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi