Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Emeklilere 1 maaş ikramiye vereceğiz www.boluweb.com | Paylas
16.5.2011 08:22:53
Emeklilere 1 maaş ikramiye vereceğiz

 MHP Milletvekili Adaylarından Murat Yapıcı, hafta sonu da sürdürdüğü seçim çalışmalarında yaptığı açılamada, emeklilere yönelik partisinin projesini anlattı. Yapıcı, “Emeklilerin maaşlarının enflasyon oranlarının artışı yanında ülkedeki kalkınma ile orantılı bir ek artışta sağlanacaktır. Kış sezonuna girerken de 1 maaş ikramiye verilecektir” dedi.

MHP Milletvekili Adaylarından Murat Yapıcı hafta sonu da yaptığı seçim çalışmalarını Hıdırşeyhler ve Demirciler köylerinde sürdürdü. Adaylardan Mehmet Faruk Yazgan ise Kıbrıscık ilçesindeki seçmenlerle buluştu. İlçe sakinleriyle bir araya geldiği ziyarette Yazgan yaptığı açıklamalarda, parti projelerini ortaya koydu ve iktidara yüklendi. Yazgan,”Projelerimiz kapsamında ilçelerin ve köy halkına yönelik olan Hilal Kart Projesi ile vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz. 8 buçuk yıl içinde AKP'nin yaptıkları ve vaat ettikleri ortada, güzel ilçemiz Kıbrıscık'a hiçbir şey yapılmaması AKP'nin seçim beyannamesinin ve Bolu ili için yapacakları sadece hayalden öte değildir” diye konuştu.

“BOŞLUĞU DOLDURMAK İÇİN SİYASETE GİRDİM”
Yapıcı ise gittiği Hıdırşeyhler ve Demirciler köylerinde evlerin duvarlarına asılan MHP flamaları afişleri ile karşılandı. Yapıcı Demirciler köyü sakinlerine yaptığı konuşmada, doktorluğu bırakıp siyasete başlamasının nedenlerini anlattı. Yapıcı gerekçelerine ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Bolu'da siyaseten bir boşluk var. Son 8 yıl Bolumuz halkına ve ilimize hiç bir şey yapılmadı. Bolu'muz ve tüm Türkiye'nin geleceğinin kararması bana sadece hekim olarak çalışmamın yeterli olmadığını düşündürdü. Sizlerle birlikte Bolu'nun sorunlarını çözmenin daha faydalı hizmet olacağı yönünde düşündüm ve o nedenle bu siyasi boşluğu doldurmak için siyasete girdim. Sizlere hizmet için girdim. Bu toprakların faydalarından yararlanarak bu zamana kadar geldim. Birçok konuda boşluklar görüldüğü için girdim.”

“BOLU'DAN ANKARA'YI YÖNETECEĞİZ”
Partisinin emeklilere yönelik projeleri hakkında açıklamada bulunan Yapıcı şöyle devam etti: “Emeklilerin maaşlarının enflasyon oranlarının artışı yanında ülkedeki kalkınma ile orantılı bir ek artışta sağlanacaktır. Ayrıca kış sezonuna girerken de 1 maaş ikramiye verilecektir. Bu çok zor değildir. Bunlar kolay şeylerdir. Biz tercihimizi sizden yana kullanacağız. Sizin aktaracağınız problemleri sizlerle birlikte çözeceğiz. Biz Ankara'dan Bolu'yu değil, Bolu'dan Ankara'yı yöneteceğiz. Bolu'dayım her zaman Bolu'ya hizmet edeceğim. Bu kader seçiminde, karar anında bizlere güç verin.”

 

Bu haber 1640 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi