Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Ak Parti Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun: MUHALEFET ÇARESİZ www.boluweb.com | Paylas
16.5.2011 08:21:55
Ak Parti Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun: MUHALEFET ÇARESİZ

 Ak Parti Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, CHP Milletvekili Adayı Tanju Özcan'ın ulusal bir televizyon kanalına verdiği “AKP döneminde Bolu'ya bir çivi dahi çakılmadı” şeklindeki demecini yorumladı.

Ak Parti seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Merkezde çalışmalarına devam ederken, Bolu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fatih Metin ise, Mudurnu ve Taşkesti'yi ziyaret edip vatandaşlardan destek istedi.

ERCOŞKUN MUHALEFETE YÜKLENDİ

Ziyaretleri sonrası açıklamada bulunan Ercoşkun, geçtiğimiz günlerde ulusal bir televizyon kanalında CHP Milletvekili Adayı Tanju Özcan'ın, “AKP döneminde Bolu'ya bir çivi dahi çakılmadı” şeklindeki demeçleri ile ilgili olarak, “AK Parti iktidarında en önemli başarılarımızdan birisi sağlık alanındaki başarılar. Bolu'da Türkiye ortalamasının üzerinde bir sağlık hizmetlerinin alınıyor olması vatandaşlarımızda büyük bir memnuniyet sağlıyor. TOKİ'den, doğalgaz, duble yollara kadar tüm bu hizmetlerin Bolu'da da ziyadesiyle ortaya konulması, aslında muhalefetin ne kadar çaresiz bir vaziyette olduğunu ortaya koyuyor. Çünkü bildiğiniz gibi, geçtiğimiz günlerde bir kanalda yapılan canlı yayında muhalefet milletvekili adayı Bolu'ya bir çivi çakılmadı gibi ithamda bulunuyor. Buna cevap vermeye bile lüzum görmüyoruz. Çünkü vatandaşımız zaten ne yapıldığını yaşarak görüyor. Gerek belediye, gerek il genel meclisi hizmetlerinde yaptığımız birçok şey var. Hala yapıyor olduğumuz işler var. İnşallah Ak Parti'nin yeniden tek başına iktidarı ile yapmak istediğimiz Türkiye'nin gerek bölgesinde, gerek dünyada lider ülke olma noktasında yapmak isteğimiz birçok hizmet var. İnşallah milletin desteğiyle bu hizmetleri ortaya koymaya çalışacağız. Bunun sözünü vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Milletvekili Adayı Fatih Metin ise Mudurnu ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda, “Bize verdiğiniz güç ile 8 buçuk yılda var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. İstikrar için tekrar oyunuza talibim. Sayın Başbakanımız beni 3'üncü sıraya koyarak bana güvendiğini göstermiş oldu. Ben de Mudurnulu vatandaşlarıma güveniyorum” şeklinde konuştu.

METİN, HAYATA GEÇİRİLMESİ PLANLANAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

Daha sonra Mudurnu'daki partililer ile birlikte Taşkesti Beldesi'ne geçen Metin, ilk olarak esnafı ziyaret etti. Ardından beldedeki partililerle bir araya gelen Metin, “Yol ve kavşak çalışmalarıyla Taşkesti beldemizi tam bir imar şantiyesi haline getireceğiz” dedi. Metin beldede gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “AbantTaşkesti arasındaki yolun 3 kilometresi geçen yıl tamamlandı ve bu yıl da yapmaya devam ediyoruz. Burası turizm alanında Bolu'nun markalarından birisi olması ve bu civarda termal bir tesisin yapılıyor olması nedeniyle, Taşkesti'deki işsizlik sorunu ortadan kalkacak ve hatta Mudurnu ve çevresinin bile sorununu çözecektir. Bütün ilçelerimize kazandırdığımız gibi Taşkesti'ye TOKİ'yi de kazandıracağız. Bu konuda son aşamaya geldik. Taşkesti Beldesi orman bölgesi ve muhalefet partisinin çeşitli vaatleri var. Özellikle CHP çeşitli vaatlerde bulunuyor. Tüm Türkiye'deki işçisinden emeklisine kadar her zamanki gibi gerçekleştiremeyecekleri vaatleri burada veriyor ve boş vaatlere vatandaşımız itibar da etmiyor.

Buradaki hem belde sakinleri hem de orman köylülerimiz hem de diğer köylümüz Ak Parti'nin bu güne dek vermiş olduğu destekten gayet memnun olduklarını ifade ettiler.12 Haziran'da da bu memnuniyetini sandığa yansıtacaklarını belirttiler. Biz de Mudurnu'muza ve Taşkesti Beldemize köyleri ile birlikte güveniyoruz.”

Bu haber 1659 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi