Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  MHP İl Başkanı Şatıroğlu: “Ercoşkun'un ifadeleri tüm milliyetçi camiayı yaralamıştır” www.boluweb.com | Paylas
13.11.2010 08:14:20
MHP İl Başkanı Şatıroğlu: “Ercoşkun'un ifadeleri tüm milliyetçi camiayı yaralamıştır”

 AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun'un geçtiğimiz günlerde MHP'nin “kafatasçı” bir siyaset izlediği yönündeki açıklamaları MHP kanadından sert yanıt buldu. MHP İl Başkanı Şatıroğlu cevaben yaptığı yazılı açıklamada, “Ercoşkun'un yaptığı açıklamalar kendi cehaletini göstermekte ve bu sözleri ile yalnızca MHP'li seçmenleri değil, tüm Milliyetçi camiayı derinden yaralamıştır.” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun, MHP'nin kafatasçı söylemlerle siyaset yaptığı yönündeki açıklamaları MHP kanadında sert tepkiyle karşılandı. MHP İl Başkanı Sabri Şatıroğlu, cevaben yaptığı yazılı açıklama da sert ifadelerle Ercoşkun'a ve iktidara yüklendi. Şatıoroğlu, açıklamalarına şunları kaydetti: “8 yıldır iktidarları boyunca kendilerinden olmayanlara, kendileri gibi düşünmeyenlere ağızlarına geleni yazan, söyleyen ve her türlü hakareti reva gören AKP'nin siyasi pişkinliği Türk siyasi tarihinde görülmemiştir. Onlar için herkes kötü, herkes yanlış bir tek onlar doğru, AKP Genel Başkanı kendini dünya lideri ilan ediyor, yapılan eleştirilerden rahatsızlığını dile getirip, ulaşılmaz, dokunulmaz, eleştirilmez bir tavır takınıyor. MHP liderinin haklı ve doğru tespitleri karşısındaki çaresizliğini “hezeyan”la izah etmeye çalışıyor, ama kendi hezeyanını gizleyemiyor. AKP'liler de dâhil bu ülkede yaşayan vicdan ve insaf sahibi herkes çok iyi bilir ki, Türkiye' de siyasi üslup hiçbir dönem bu kadar düşmemiştir. Bizim üslubumuzdan şikâyet edenler önce kendilerine baksınlar, bize tavsiye vermeye kalkmasınlar. Kendilerine önerimiz fitne saçan dillerine hâkim olmalarıdır.”

ERCOŞKUN'UN İFADELERİ MİLLİYETÇİ CAMİAYI YARALAMIŞTIR

Şatıroğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ülke genelinde ki bu gerginliğe ve polemiğe yerelde AKP İl Başkanı Ali Ercoşkun'da katılarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız hakkında söyledikleri esef verici. Sayın İl Başkanı Milliyetçi Hareket Partisinin programında ki Milliyetçilik ilkesini okumasını tavsiye ederim. Genel Başkan yardımcımız hakkındaki sözleri kendi cehaletini göstermekte ve bu sözleri ile yalnızca MHP'li seçmenleri değil, tüm Milliyetçi camiayı derinden yaralamıştır. Sayın AKP İl Başkanının sözlerini şiddetle kınıyorum. Milliyetçilere “kafatasçı, kasap” diyeceksiniz, sonrada milliyetçi ülkücü kardeşlerim diyeceksiniz.”

İKTİDARA MAĞDURU OYNAYACAK YENİ ŞEYLER LAZIM

MHP için ülke ve millet menfaatlerinden daha üstün bir şey olmadığını belirten Şatıroğlu, son olarak şu ifadeleri kullandı: “Türkiye'yi sekiz yıldır ayrıştıran, karıştıran, bölünme noktasına taşıyan bir siyasi iktidarın İl Başkanı çıkıp milliyetçilik dersi veriyor. Kendimizden emin olmasak, milliyetçiliğin ne olduğunu bilmesek bu değerlere kuşku ile bakacağız. Önümüzde seçim var ve size istismar edeceğiniz, mağduru oynayacağınız, milletin kafasını karıştıracakları yeni bir şeyler lazım. MHP'nin ülke ve millet sevdasını, bölünmez bütünlük hassasiyetini tahrik ederek istismar malzemesi bulmaya çalışıyorsunuz. Ama bu çabalarınız boşunadır.”

Bu haber 1605 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi