Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  ÇARIKCI: HEPİMİZ BOLUSPOR'UN EMANETÇİSİYİZ www.boluweb.com | Paylas
HABERLERSPOR
21.5.2010 08:29:18
ÇARIKCI: HEPİMİZ BOLUSPOR'UN EMANETÇİSİYİZ

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Boluspor Kongresi'nde yönetimi Emin Semercioğlu Başkanlığındaki ekibe devreden Boluspor eski Başkanı Necip Çarıkcı, kongre ve sonrasına ait bir basın açıklaması yaptı.

Çarıkcı yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti: “15.05.2010 günü yapılan Boluspor olağanüstü genel kurulu son derece nezih ve uygarca yapılmış ve yarışan iki adaydan biri her seçim sonucunda olduğu gibi seçimi kazanmış diğeri ise kaybetmiştir. Aslında kazanan veya kaybeden değil, hizmet nöbetini devralan vardır.

Taktir edileceği gibi kongrenin tüm güvenliği ve yapılmasından sorumlu olan, o tarihte benim başkanı olduğu yönetim kuruludur. Boluspor tarihinin en yoğun katılımının beklendiği genel kurulun sağlıklı bir biçimde yapılması bizimle birlikte ildeki huzur ve güvenliğin sağlanmasından sorumlu emniyet teşkilatının da görevi ve hassasiyetidir.

15.05.2010 günü yapılan genel kurul son derece şeffaf, son derece düzenli ve son derece demokratik bir biçimde yapılmıştır.

Genel kurulun bu denli başarılı bir organizasyonla, huzur ve düzen içinde geçmesindeki en büyük pay kuşkusuz Bolu Emniyet Müdürü Sayın Tahir Bayındır ve ekibinindir. En ufak bir uygunsuz olay olmadığı gibi, aldıkları tedbirler nedeni ile de sağlıklı bir genel kurul yapılmıştır. Bu özverili çalışmaları nedeni ile kendilerine teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum.

Gerek Dernekler Kanunu gerek ise Dernekler Yönetmeliğinin 15.maddesi gereğince üyeler dışındakiler toplantı yerine alınamazlar. Demek üyesi olmayanlar ayrı bir bölüme alınırlar. Bu kuralı tüm ilgililerin bilmesi gerektiği açıktır. Emniyetin genel kurulun düzenli ve güvenlik içinde yapılmasını sağlamak amacıyla aldığı tedbirlerden yakınılmasını anlamak mümkün değildir. Kaldı ki güvenlik orada bulunan herkes için gereklidir.

Üye sayısı ile yapılan eleştiriler ise bilgi ve ilgi eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Bilgi sahibi olunmadan fikir beyan edilmesi halinde bu tür neticelerin doğması da kaçınılmazdır. Boluspor Kulübünün bir yasası vardır o da tüzüğüdür. Üye alımı ve üyeliğin sona erdirilmesine ilişkin tüm hükümler burada yazılmıştır. Başkanlığını yaptığı kulübümüzün 11.06.2005 günü yapılan genel kuruluna ve hatta sonraki genel kurullara katılma zahmetine katlanmayanların bu konudaki bilgi eksikliğini mazur görmekteyim. Genel kurulda yaptığım konuşmada açıkça belirttiğim gibi, Boluspor Kulübü sırf oy uğruna taraftar üyelerle doldurulmamış, aksine üyelik vecibelerini yerine getirmeyenlerin kaydı silinerek olası tepkiler dahi göğüslenmiştir. Üye listesini inceleyen her birey bunu kolaylıkla tespit edebilecektir. Hatta kongreden birkaç önce eski başkanlara verilen yemekte bu nedenle bana teşekkür edildiği halde, teşekkür edenlerin şimdi aksine beyanda bulunması iyi niyetli bir yaklaşım değildir. Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu tüzüğü gereği üyeliklerini son verme işlemi yapmaya yetkili olduğu halde, 11.06.2005 günü yapılan Genel Kurulda tek tek isimler zikredilerek üyeliklerinin sona erdirilmesi kararı genel kurulca onaylanmıştır.

15.05.2010 günü yapılan genel kuruldan bir hafta önce oy kullanacak üye listesini resmi yazı ile kulübümüzden alanların şimdi dile getirdiklerini, genel kuruldaki seçimden önce yapmalarının daha anlamlı ve izah edilebilir olacağı kanısındayım.

Boluspor'da görev alan tüm başkan ve yöneticilerin tamamı emanetçidir. Hepimiz Bolu'ya ait Boluspor'un emanetçisiyiz. Hiç kimsenin kuşkusu olmamalıdır ki Boluspor genel kurul üyeleri her zaman doğru, yerinde ve sağlıklı kararları vermiştir. Tıpkı geçmişte olduğu ve gelecekte olacağı gibi. Genel kurulun iradesi Boluspor'un iradesidir.Bu iradeye saygı Boluspor'a saygıdır.

Saygılarımla...

Necip Çarıkçı

Boluspor Eski Başkanı"

Bu haber 1239 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi