Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  TARAFTAR UMUTLU www.boluweb.com | Paylas
HABERLERSPOR
27.3.2010 09:06:34
TARAFTAR UMUTLU

 Üst üste alınan iki galibiyet Boluspor taraftarlarını yeniden umutlandırmış durumda. Erciyesspor maçı için görüşlerini aldığımız Kırmızı – Beyazlı taraftarlardan, geçmişte Boluspor altyapısında hizmetleri olmuş Kemal Hatipoğlu ve Yarenlerden Erhan Özdoğan bakın ne söylüyorlar.

 

ERHAN ÖZDOĞAN: “Gönül Bağı Kurulursa, Farka Bile Gidebiliriz”

Gaziantep B. Belediyespor maçını seyretmedim ama sonuç bizi mutlu etti. Seyretmediğim için bir yorum yapamıyorum. Benim görüşüm takımın istikrarsız bir grafiği vardı. Ancak Altay ve Gaziantep B. Belediyespor maçları ile kısmen bir istikrar yakaladığımızı söyleyebilirim. Ben öncelikle futbolcularımızın tribüne gelip, taraftarı selamlamalarını bekliyorum. Çünkü o taraftar Boluspor' u desteklemeye geliyor. Erciyesspor maçında, sahadaki futbolcu ile tribündeki taraftarımız arasında bu gönül bağı kurulursa, farka bile gidebiliriz. Son iki haftalık performans bana umut veriyor. Bu çıkışta Nduka' nın da katkısı var. Önümüzdeki günlerde daha da yararlı olacağını düşünüyorum. Kral Edim' in takıma katılması diğer futbolcularımızı da mutlaka olumlu etkilemiştir. Kralın bizde çok özel bir yeri vardır. Gaziantep' te gol atmasına ayrıca sevindim. İnşallah Erciyesspor maçında da forma giyip, golünü atar. Ben bundan sonrası için olumsuz düşünmüyorum. Dardanelspor ve Konyaspor maçlarını alacağımıza inanıyorum. Ondan sonraki 4 maçta da yenileceğimizi düşünmüyorum. Bu 4 maçtan 10 puan toplayabiliriz. Bir aksilik olmazsa ligi 61 puanla bitiririz. Biz hedefe inanıyoruz. Sonuna kadarda Boluspor' un arkasındayız.

 

 

KEMAL HATİPOĞLU: “Bu Taraftar Varsa Sizler Varsınız”

Ben şunu merak ediyorum. Bu kadar iyi futbol oynayabilen bir takım Hacettepe maçında nerdeydi? Gaziantep B. Belediyespor maçını seyredemedim, ama özetini izledim. Anlaşılan o ki Boluspor eze eze bir galibiyet almış. Bu sonuç elbette bizi sevindirdi. Ligin devre arasında yapılan transferlerin Boluspor' a katkı sağlayacağını düşünmüştüm, gerçektende öyle oldu. Erciyesspor maçına gelince, Boluspor' lu futbolcular aynı oyun disiplini içinde oynarlarsa bu maçtan da yüzlerinin akıyla çıkarlar ve taraftarı mutlu ederler. Boluspor rakiplerini ciddiye alıp, oyun disiplininden kopmazsa bundan sonraki maçlarında puan veya puanlar kaybetmeyecektir. Bu takımın ilk 6 içinde olacağı kesin.

Üzerinde durulması gereken bir konu var. Futbolcu kardeşlerimiz şunu unutmasınlar, bu taraftar varsa sizler varsınız. Taraftar sizi tribüne çağırdığında kişisel kaprislerinizi bir kenara bırakıp, formasını giydiğiniz bu takımın cefakar seyircisinin isteklerine cevap verin. Bunu özellikle hatırlatıyorum. Şunu da belirteyim, ben sadece taraftar değilim. Futbolun içinden gelen bir insanım. Gençliğimde bu takıma emek verdim, formasını terlettim. Boluspor' un başarılı olması, iyi yerlerde olması benim için her zaman övünç kaynağıdır. Boluspor Formasını herkes giyemez.

Bu haber 1692 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi