Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Teşvik paketleri promosyonmuş (!) www.boluweb.com | Paylas
19.6.2009 09:14:18
Teşvik paketleri promosyonmuş (!)

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Gerede Belediye Başkanı, Bolu Milletvekilleri ve AKP İl Başkanlığı'ndan oluşan bir heyet, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ü ziyaret etti.Ziyarette Bakan Nihat Ergün,teşvik paketlerinin promosyon olduğunu söyledi.

Bakanlığa yapılan ziyarette, Bolu Milletvekilleri Yüksel Coşkunyürek, Fatih Metin ve Metin Yılmaz ile AKP Bolu İl Başkanı ve Yönetim Kurulu, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Meclis Başkanı Ahmet Kahraman ile yönetim Kurulu üyeleri yer alırken; Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ise Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sadi Özalp, Meclis Başkan Yardımcısı Fahrettin Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Kazan ve Mustafa Allar ile Meclis Üyesi Burhan Demirses, Durmuş Ali Berber, Hüseyin Yüksel ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı da bulundu.

BAKAN'A TEŞVİK PAKETİNİ ŞİKAYET ETTİLER

Heyet, Sanayi ve Ticaret yeni Bakanı Sayın Nihat Ergün'e yeni görevinde başarılar dilerken, Bolu Milletvekilleri, Bolu TSO Başkanı Emin Semercioğlu ile Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Sadi Özalp, ilimiz ve ilçelerinin problemleri hakkında genel sorunları dile getirdiler. Başkan Özalp, Bolu ili ve ilçelerinin daha önce çıkarılan kalkınmada öncelikli iller ve ardından 5084 sayılı teşvik yasası ile mağdur olduğunu, tekstil konusunda Marmara ve İç Anadolu Bölgeleri arasında bulunan Karadeniz Bölgesindeki iller içerisinde teşvik alamayan tek ilin Bolu olduğunu söyledi. Şimdi ise 40 km yanımızdaki il ve ilçelerin 3.ve 4. bölge yapıldığını, ayrıca tekstil ve deri sektöründe 1. ve 2. Bölge'de faaliyet gösteren firmaların 3.ve 4. bölgeye taşınmaları halinde verilecek teşviklerin, bölgemizde bulunan tekstil ve deri sektörüne darbe vuracağı endişesi taşıdıklarını sözlerine ekledi. Yapılabilecek yeni değişikliklerde tekstil ve turizm sektörlerinin de teşvik kapsamına alınması konusunda istekler dile getirildi.

TEŞVİK PAKETLERİ PROMOSYON

Bakan Nihat Ergün ise, dünyada küresel bir kriz olduğunu ve ülkemizin bu krizi en az etki ile atlatabilmesi için hükümet ve sorumlu olduğu bakanlığı adına üzerlerine düşen görevleri yapmaya çalıştığını ifade etti. Teşvik paketlerinin promosyon olduğunu söyleyen Ergün, son teşvik taslağında da elde 2000 yılı TÜİK ve Devlet Planlama Teşkilatı verileri done olduğunu, bu nedenle 2010 yılına kadar TÜİK tarafından yeni veriler oluşturulacağını ve bu verilere göre de her türlü değişikliğe gidilebileceğini söyledi.

Bu haber 1384 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi