Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Gaziosmanpaşa'da gençlerin buluşma www.boluweb.com | Paylas
23.3.2009 12:48:10
Gaziosmanpaşa'da gençlerin buluşma

 

İşte bu paralelde Gençlik Merkezi fikri, Başkan Erol’a sunulduğunda hızla projeye başlanmasına karar verdi. Ve bir yıl gibi kısa bir zamanda bina ve altyapısı tamamlandı. Amaç; Gaziosmanpaşalı gençlerin kültürel etkinlikler sayesinde daha donanımlı bireyler olması... Gaziosmanpaşalı gençler Erhan Başkan’larına bu proje fikri ile geldiklerinde vakit geçirebilecekleri spor ve kültürel faaliyetlerle uğraşabilecekleri bir merkez beklentileri olduğunu belirttiler. İstekleri bir yıl gibi kısa bir sürede hayata geçti.

HAFTANIN 7 GÜNÜ HİZMET

Gaziosmanpaşa Gençlik Merkezi Ağustos 2008’den beri haftanın 7 günü gençlere hizmet veriyor. Üç kattan oluşan Gençlik Merkezi’nde kafeterya, iki sınıf, dinlenme salonu, kitap okuma köşesi, basketbol sahası, film izleme yeri ve bahçe gibi bölümler bulunuyor. Merkezde bulunan 17 adet bilgisayar ve 2 plazma televizyonda gençlerin kullanımına açık. Gaziosmanpaşa Gençlik Merkezi kar amacı gütmüyor. Tek amacı var o da gençlere hizmet. Gençlik Merkezi’nde tiyatro, gitar, İngilizce ve ritim atölyesi kursları gibi kurslar ile gençlerin faydalı alışkanlıklara yönlendirilmesi sağlanıyor.

15-30 YAŞ ARASI HERKESE AÇIK

Gaziosmanpaşa Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Çok fazla talep olduğu için bazı kurslarda bir ön eleme yapmak zorunda kalıyoruz. Örneğin tiyatro kursunu verecek hoca seçtiği iki oyunun senaryosunu veriyor.  Kurslar başlamadan önce tüm başvuranlar arasından bir eleme yapılıyor ve yalnızca 30 kişilik bir tiyatro grubu oluşturuluyor. Sadece gitar kursu için henüz duyurusu yapılmadan o kadar çok başvuru yapıldı ki.“ deniyor.

Çok fazla talep olduğu için bazı kurslarda bir ön eleme yapmak zorunda kalınan merkezde Dr. Erhan Erol’un önerisiyle bir Fikir kulübü kuruldu. Gençlerin her konuda fikir sahibi olmasının amaçlandığı bu kulüpte her hafta okunan kitaplar üzerinde gençler düşüncelerini tartışıyorlar.

KALİTELİ HİZMET İÇİN KALİTELİ EĞİTMENLER

Gençlik Merkezi’ndeki kurslarda konularında deneyimli eğitmenler bulunuyor.  İngilizce kursunu veren eğitmen Marmara Üniversitesi mezunu. Gitar kursunu veren eğitmen ise Londra Güzel Sanatlar Akademisi’nden mezun.  Ayrıca merkez bünyesinde kültürel geziler de düzenleniyor.

Gençler, bu merkezi ilçeye kazandıran Başkan Erol’a minnettar olduklarını belirterek, ‘Gençlik Merkezi’ GOP’a  çok önemli bir değer kattı. Erhan Başkanın biz gençlere verdiği önemden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.’’ dediler. Gençlerin bir ülkenin geleceği olduğu gerçeğinden hareketle bu merkezi yaptıklarını belirten GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol,  “Amacımız Gaziosmanpaşalı gençlerin kültürel etkinlikler sayesinde daha donanımlı bireyler olarak hayata katılmaları. Merkeze gençlerin gösterdiği ilgiden çok memnunum. Gençlerimiz için hizmetlerimiz artarak sürecek’’ dedi.

 

Bu haber 6066 defa incelenmistir. Paylas

Kaynak:haber7

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi