Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  TANJU ÖZCAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAĞI YÖNÜNDEKİ İDDİALARI FACEBOOK'TAN YALANLADI www.boluweb.com | Paylas
14.2.2013 08:52:53
TANJU ÖZCAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAĞI YÖNÜNDEKİ İDDİALARI FACEBOOK'TAN YALANLADI

 Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Ak Parti'li çevrelerce kasıtlı olarak belediye başkanı adayı olacağı yönünde iddialar ortaya atıldığını iddia ederek, hem Facebook'tan hem de gönderdiği yazılı basın açıklaması ile tepki gösterdi.

Özcan, Facebook'ta paylaştığı açıklamasında “Bir süredir AKP'li çevrelerce kasıtlı olarak benim Bolu belediye başkan adayı olacağım şeklinde açıklamalar yapılmaktadır. Buradan ilan ediyorum, belediye başkan adayı olmam söz konusu değildir. Bu tür dedikoduları ciddiye almamanızı önemle rica ederim...” ifadelerine yer verirken yazılı olarak gönderdiği basın açıklamasında ise, Bulunduğu tüm görevlerde disiplini, sorumluluğu ve bilinci ile yerine getirdiğinin altını çizerek, “Belediye Meclis Üyesi olarak başladığım siyasi hayatıma, Merkez İlçe ve İl Başkanlığı ile devam ettim. Kamuoyunun da bildiği gibi 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan Genel Seçimlerin ardından bu siyasi hizmetlerime milletvekilliği süreci ile devam ediyorum. Bulunduğum tüm görevlere parti disiplini, sorumluluğu ve bilinci ile yerine getirdim. Şu an Bolu halkını temsilen Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki Milletvekilliği görevini de bu anlayışla yapmaktayım. Bana güvenerek, 12 Haziran 2011 günü temsil yetkisi veren Bolu halkına karşı çok büyük bir sorumluluk içindeyim. Beni bu 'kutsal çatı' altına gönderenlere layık olmak için ve bana verilen 4 yıllık temsil hakkını en iyi ve yararlı bir şekilde kullanmak için gecemi gündüzüme katarak çalışmaktayım. Yaptığım çalışmanın neticesini de çok şükür Bolu merkez ve ilçelerinde yürüdüğüm sokaklarda karşılaştığım vatandaşlarımızın bana olan ilgi ve alakasından görmekteyim, anlamaktayım. Gösterilen bu teveccüh verilen ödüllerin en güzelidir” dedi. 

“Ali Bey hala, Bolu'da AKP olarak milletvekili kaybetmenin hazımsızlığını yaşamaktadır”


Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un, geçtiğimiz günlerde basına yaptığı bir açıklamada, Özcan'ın görevini bırakarak, önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına aday olacağını iddia ettiğini belirterek, “Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un basında hakkımda Bolu Belediyesi'ne aday olacak şeklindeki açıklamalarını hayretle ve şaşkınlıkla izlemekteyim. Sayın Ercoşkun, açıklamalarında benim Meclis'teki performansıma ve Bolu'da bulunduğum sürelere göre böyle bir karar verdiğini açıklamıştır. Mecliste gerek kendimin gerekse diğer AKP milletvekillerin performansları konusunda tüm ilçelerde ve değişik platformlarda birçok defa konuştum. Eğer Ali Bey benim performansımı iyi değerlendirebilseydi Meclis'te ne kadar kendimden söz ettirdiğimi, gerek Bolu gerekse ülke sorunları için verdiğim soru önergeleri, araştırma önergeleri, kanun teklifleri ile TBMM'ye çok kısa bir sürede uyum sağladığımıanlayabilirdi. Ali Bey hala, Bolu'da AKP olarak milletvekili kaybetmenin hazımsızlığını yaşamaktadır. Bir diğer gözlem olarak haftanın üç günü Ankara'da, dört günü Bolu'da bulunmamı bu tezine temel olarak göstermektedir. Bir Bolu'lu olarak elbette ki hem seçim bölgem olarak hem de doğup büyüdüğüm yer olan Bolu'da Meclis çalışmalarım dışında bulunmam gayet normal olarak karşılanması gerekirken, kendisinin hala yeterince Bolu'lu olamaması münasebetiyle bunu anlamamasını normal karşılamaktayım” dedi. 

“ Hükümetin Bolu'ya üvey evlat muamelesi yapması Sayın Ercoşkun'un psikolojisini ağır tahrip etmiştir”


Özcan, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un ve Partisinin Bolu'da hızla eridiğini, İktidarda olmasına rağmen, hiçbir şey yapamamanın ezikliğini yaşadığını iddia ederek, “ Ali Bey'in rahatsızlığını anlamaktayım. Çünkü her geçen gün yaşadığı kâbus daha da büyümektedir. Partisi ve kendisi Bolu'da hızla erimektedir. İktidarda olmasına rağmen, hiçbir şey yapamamanın ezikliğini yaşamaktadır. Çevre illerin de dâhil olduğu birçok kente yapılan çalışmalara rağmen, hükümetin Bolu'ya üvey evlat muamelesi yapması Sayın Ercoşkun'un psikolojisini ağır tahrip etmiştir. Allah kimseyi onun durumuna düşürmesin. Sayın Ali Ercoşkun'un bu tür söylentileri çıkartmasının bir sebebi de CHP tabanının ve örgütünün kafasını karıştırma isteğidir” dedi. 
Özcan son olarak CHP'li tüm üyelere ve seçmenlerine seslenerek “Bolu Halkının bana verdiği Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyeliği görevini Bolu'yu temsilen, Allah sağlık verdiği sürece 4 yıl boyunca yapacağım. Ve hiçbir şekilde, 2014 yılı Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimlere aday olmayacağımı, partimin adayının yanında olacağımı tüm kamuoyunun bilmesini isterim” dedi.

 

Bu haber 1269 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi