Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Tezgahı Astım www.boluweb.com | Paylas
28.5.2011 08:25:09
Tezgahı Astım

 9 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan 80 yaşındaki İsmail Y., savunmasında 6 yıldır cinsel hayatının olmadığını belirterek, "Tezgahı astım. Kimseyi taciz etmedim" dedi.

Mengen'e bağlı Pazarköy Beldesi'nde 9 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan 7 çocuk, 36 torunu bulunan 80 yaşındaki İsmail Y. , mahkemedeki savunmasında sağlıklı görünmesine rağmen 6 yıldır cinsel hayatının olmadığını belirterek, "Tezgahı astım. Kimseyi taciz etmedim" dedi. 

Olay, geçen kasım ayında Mengen'in Pazarköy Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 7 çocuk babası, 36 torunu bulunan İsmail Y. , uzaktan akrabası olan ve akli dengesi bozuk 9 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi H. Ö. 'yü gezdirmek için otomobiline bindirip ormanlık alana götürdü. H. Ö. 'yü öpüp, cinsel organını gösterdiği ve elle taciz ettiği ileri sürülen İsmail Y. , küçük kızı evine bıraktı. 

Ağlayarak eve giren kızı H. Ö. 'nün olayı annesine anlattı. Aile, Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek şikayette bulundu. H. Ö. verdiği ifadede 80 yaşındaki İsmail Y. 'nin kendisine yaptıklarını anlattı, ardından Pazarköy'de esnaf 65 yaşındaki 5 çocuk babası Satılmış E. 'nin de işyerinde kendisine tacizde bulunduğunu söyledi. 

Jandarmanın gözaltıa aldığı İsmail Y. 'yi ve Satılmış E. , sorgularından sonra sevk edildikleri adliyede tutuklandı. 

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ne açılmar davada İsmail Y. ve Satılmış E. , 'küçük yaştaki çocuğa nitelikli cinsel istismar' suçlamasıyla dün ilk kez hakim karşısına çıktı. H. Ö. 'nün uzaktan akrabası olduğunu, zaman zaman otomobiline bindiğini belirten İsmail Y. , olay günün de şöyle anlattı: 

"Benim eski bir arabam var. Kapıları her zaman açık. Alışveriş yapmak için pazara indim. Uzaktan akrabam olan H. Ö. 'nün arabanın içinde olduğunu gördüm. Kendisini okula bırakmamı söyledi. Ben de okula bıraktım. H. Ö. yine birkaç gün sonra Pazarköy'de otomobilime binmiş. Kendisini görünce çok şaşırdım. Otomobil kullanmayı öğretmemi istedi. Ben de yaşın küçük olduğunu söyledikten sonra kendisini okuluna bıraktım. 80 yaşındayım. Sağlıklı görünmeme rağmen 6 yıldır cinsel hayatım yok. Tezgahı astım. Kimseyi taciz etmedim. Suçlamaları kabul etmiyorum. " 

Mahkeme başkanı, İsmail Y. 'ye avukat eşliğinde verdiği ilk ifadeyi hatırlatarak, "Küçük kızı ormanlık alana götürmedin mi? Birlikte ormana gittiğinizi söylemişsin" dedi. Bunun üzerine İsmail Y. l, "Evet ormana gittik. Otomobil kullanmak istediğini söyledi. Ben de kendisini gezdirip evine bıraktım. Hatta H. Ö. , bir tane de mantar bulmuş onu bana verdi" diye konuştu. 

DİĞER SANIK DA SUÇLAMAYA KABUL ETMEDİ 


Diğer sanık Satılmış E. de iddiaları kabul etmedi ve zaman zaman dükkanına gelen H. Ö. 'nün para istediğini, kendisinin de 50 kuruş ya da 1 lira verip gönderdiğini söyledi. 

Cinsel tacizle suçlandığı olayın Ramazan ayında olduğunu söyleyen E. , "Bemn oruç tutan bir kişiyim, böyle bir şeyin olması mümkün değil. Fakir bir ailenin çocuğu olduğu için yardım ederdim. Kendisine hiçbir şey yapmadım" dedi. 

Mahkeme heyeti, İsmail Y. ve Satılmış E. 'nin tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi. 

Bu haber 1717 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi