Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Proje üreten tek parti CHP'dir www.boluweb.com | Paylas
17.5.2011 09:55:21
Proje üreten tek parti CHP'dir

 Seçim çalışmalarını sanayi esnafını ziyaret ederek sürdüren CHP Bolu 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Tanju Özcan, sanayi esnafının her geçen gün geriye gittiğini belirterek, çözüm için tek adresin CHP olduğunu söyledi.

Partililerle beraber Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Tanju Özcan, sanayi esnafının dertlerini dinledi. Özcan, seçim çalışmaları sırasında sık sık sanayi esnafını ziyaret ettiğini ve her gidişinde daha kötü bir manzarayla karşılaştığını belirtti.

AKP'nin dar gelirliden ve küçük esnaftan oy aldığını, fakat zenginden yana tavır koyduğunu ifade eden Özcan, seçildiği takdirde Bolu sanayi esnafının sorunlarını çözmek için durmadan çalışacağını söyledi.

CHP iktidarında çalışanların emeğinin karşılığını tam olarak alacağını kaydeden Özcan, “Bolu Sanayi esnafını sık sık ziyaret eden birisiyim. Her geldiğimde sanayi esnafımızın daha geriye gittiğini görüyorum. Memur arabasını, nakliyeci kamyonunu, çiftçi traktörünü sanayiye getirip bakımını yaptıramıyor. Niye? Çünkü bakıma ayıracak parası yok.

Evini zor geçindirir durumda. İşte bütün bunlara çare üreten, proje ortaya koyan tek parti CHP. CHP dar gelirlinin, küçük esnafın, emekçinin yanında olan bir partidir. CHP iktidarında sosyal devlet tam anlamıyla hayata geçecek” dedi.

***

“AKP dert üstüne dert ekledi”

Seçim çalışmalarını Bolu Pazarı'nda sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Bolu 2. Sıra Milletvekili Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, üreticinin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “CHP'nin projeleriyle üretici rahat bir nefes alacak, AKP vatandaşın dertlerini çözemedi. Çözemediği gibi de dert üstüne dert ekledi.” dedi.

Pazarda esnafla ve vatandaşlarla konuşan Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, CHP'nin projelerini anlattı. Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan CHP'nin bayan adayı, bu seçimlerde kendilerine destek verildiği takdirde üreticinin ve vatandaşın yüzünün güleceğini söyledi. 

“Dışa bağımlı bir üretim”

Üreticinin AKP iktidarından dert yandığını belirten Mısırlıoğlu, “Pazar esnafımız AKP iktidarından yaka silker olmuş. Birçok üretici geçmiş dönemde AKP'ye oy verdiklerini fakat bu seçim tercihlerini CHP'den yana kullanacaklarını açık yüreklilikle bize söylüyor. Bu iktidar tarım üretimini de dışa bağımlı hale getirdi. Bakın ürünler üzerindeki kotaya. Türkiye kendi kendine fazlasıyla yetebilen bir ülke. Peki biz bu zenginliklerimizi niye kullanamıyoruz. Bu kadar emek verilmesine, bu kadar çaba gösterilmesine rağmen bizim insanımız niye hak ettiğini alamıyor. Yaklaşık 9 sene bu millet tek başına iktidar görevini AKP'ye verdi. Fakat AKP vatandaşın dertlerini çözemedi. Çözemediği gibi de dert üstüne dert ekledi. Bizim projelerimiz dar gelirlinin yüzünü güldürecek projeler. CHP iktidarında üretici rahat bir nefes alacak” dedi.

 

Bu haber 2368 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi