Ingilizce Dersler Ingilizce Dersler
RehberBelediyelerimiz
 
Bolu Belediyesi
önceki
*****

 

 

 

Belediyemizin dünyaya açılan penceresinden hepinize merhabalar,


      Biz vatandaşa açık, herşeyi onlarla paylaşacağımızı söylemiştik ve bugün bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Bolu’da yaşayan herkesin belediyede olup bitenleri bilmeye hakkı var. Çünkü belediyenin ürettiği her hizmet, yada üretemediği her hizmet, Bolu’da yaşayan herkesi yakından ilgilendirmektedir. Biz bu şehrin kalkınmasında, modernleşmesinde, temiz ve yaşanabilir bir çehreye kavuşmasında, daha çağdaş hale gelmesinde herkesin eşit sorumluluk üstlenmesini istiyoruz. Bireysel çalışmalarla sonuç alınmayacağına inanıyorum. Bolu'da insanların barış ve huzur içinde yaşamaları için, bu şehrin ekonomik, sosyal, kültürel açıdan kalkınabilmesi için herkes çaba sarf etmeli.

     Ben Bolu’da yaşayan insanları bir aile olarak görüyorum. 85 bin kişilik bu ailede herkes sorumluluğunu bilmeli, fedakarlık yapmalı. "Bana ne" zihniyeti ile hareket etmek, başta kentimize olmak üzere hepimize zarar verir.

     Bu kentte yaşayan doktoru, avukatı, polisi, memuru, emeklisi, şoförü, esnafı, işçisi, işsizi herkes sorumluk duygusu ile hareket etmeli, bu kente, yaşadığı çevreye sahip çıkmalı. İnsanlar sokağa çöp atan, tüküren, yada trafiği aksatacak şekilde park edenleri uyarmalı. Otokontrol sistemi devreye girmeli. Kimse "ben bu kente belediye başkanı seçtim" diye kenara çekilmesin. Bu kent hepimizin. Herkes kendini belediye başkanı gibi görmeli, öyle hissetmeli ve o sorumluluğu taşımalı.

       Bu şehirde, çöp, trafik, su gibi başlıca sorunları, kime sorsanız size sayar. Sorunu bilmek çözüm getirmez, birlik ve beraberlik içinde, herkesin sorumluluk duygusu ile hareket etmesi ile sorun çözülebilir.

 
 
Bir görev aşkı ile başladığım Bolu’ya hizmet getirme, yatırım yapma ve Bolu’nun birikmiş sorunlarını bir bir çözüme kavuşturup ufkunu açma çalışmalarım, zaman içinde benim için tutku, hatta bir sevda mahiyetine büründü. Hazırladığımız bu internet sitesinin diğer sayfalarında Bolu sevdasının yol gösterdiği hizmet ve yatırımlardan bir kısmını göreceksiniz.
 
Yeni çağın modern iletişim aracı internetle sizlere daha yakın olmak, çalışmalarımızı anlatmak ve görüşlerinizi ve fikirlerinizi bize ulaştırmanıza imkan sağlamak istedik, umarım hedefine ulaşır.
 
Bu Gününüz Dünden, Yarınınız Bu Günden Daha Aydınlık Olsun...
 
 
Alaaddin YILMAZ
Bolu Belediye Başkanı
 
 
Sakarya Rehberim Hata Raporlama: Içerikle Ilgili Bir Hata Varsa Lütfen Raporlayin!
 
geri dön
Haberler
sayfa basi
Haberler
tüm yazilar
Haberler
yazdir
Haberler
tavsiye et
izlenme: 1444 
Rehbere Yorum Birakin
REHBERDEKI KATEGORILER
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi