Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  AKP ve CHP'Yi BIRAKIN HOROZLAR DÖVÜŞSÜN www.boluweb.com | Paylas
20.5.2011 09:25:55
AKP ve CHP'Yi BIRAKIN HOROZLAR DÖVÜŞSÜN

Saadet Partisi milletvekili adayları ve çok sayıda partili, seçim çalışmalarına Gölyüzü Mahallesi'nde devam etti. Milletvekili adayı Muhammed Yekrek konuşmasında,” AKP ve CHP sürekli kavga halinde. Bırakın horozlar dövüşsün. O ona sövüyor, o ona sövüyor. Bunların amacı Türkiye'de iki parti var gibi milletin kafasını kurcalamaktır” dedi.

Ziyaretlerin ardından parti çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Milletvekili adayı Muhammed Yekrek şöyle konuştu:
“Bugün Gölyüzü esnafımızla beraberdik. Esnafımız sıkıntılarını, ihtiyaçlarını sorduk. Her gittiğimiz yerde olduğu gibi burada da, bir sorduk, bin işittik. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde, tüm ilçelerimizde, şehir merkezlerinde esnafın sıkıntıları aşağı yukarı aynı. Esnafımız para kazanamamaktan şikayetçi. Fahiş vergi miktarlarından şikayetçi. Dünyanın en pahalı mazotunu, benzinini kullanmaktan şikayetçi” dedi.

“BORÇ PARA ALMADAN ASGARİ ÜCRETE YÜZDE 50 ZAM YAPACAĞIZ”
Yekrek konuşmasının devamında, Milli Görüşçüler olarak, 1996 yılında vergilerde kolaylıklar sağladıklarını belirttiler. Yekrek konuşmasının sonunda, “Denk bütçeyi hazırladık. Havuz sistemini kurarak hortumculara giden paraları aldık ve halkımıza verdik. Hepinizin hatırladığı üzere, memura, işçiye, emekliye Cumhuriyet tarihinde görülmemiş oranda zam verdik. Biz bu zamları verirken IMF'den bir kuruş borç almadık. Vergilerde artış yapmadık. Milletimizin paralarını, yine milletimize verdik. Milli görüş farkı buradadır. Biz bu ülkenin, bu milletin refahı için çalışıyoruz. Biz adil düzeni kurmak için çalışıyoruz. Biz yarım kalan icraatlarımızı tamamlayıp, milletimizi yine tarihteki şanlı yerine getirebilmek için çalışıyoruz. Allah'ın izniyle halkımız bize oy verip iktidar olduğumuzda, yine havuz sistemini kuracağız. Yine oradan buradan borç para almadan asgari ücrete %50 zam yapacağız. Zam yapmakla kalmayacak, asgari ücretteki vergiyi kaldıracağız. Osmanlıcayı, öğretimin her aşamasında seçmeli ders olarak koyacağız. Önce ahlak ve maneviyat diyerek, Kur'an kurslarının önündeki engelleri kaldıracağız. Biz bunları geçmişte alnımızın akıyla yaptık. Yine Allah'ın izniyle yaparız. Buradan tüm halkımıza seslenmek istiyorum.
AKP ve CHP sürekli kavga halinde. Bırakın horozlar dövüşsün. O ona sövüyor, o ona sövüyor. Bunların amacı Türkiye'de iki parti var gibi milletin kafasını kurcalamaktır. Siz milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisine oylarınızı verin. Verin ki; adalet nasıl sağlanır, kalkınma nasıl sağlanır, refah, huzur, savaşız bir dünya, kalkınmış bir ekonomi nasıl sağlanır hep birlikte görelim” diye konuştu.

Bu haber 2106 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi